Zvijezda Atlante ozbiljno ozlijedila zglob, slijedi duža pauza? (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.12.19. | 08:27

Hrvati su igrali malo, ali dobro…

Pregled započinjemo  Phoenix Sunsima našeg Darija Šarića, a oni su poraženi od GSW-a rezultatom 96:105. Hrvatski reprezentativac odigrao je pristojnu utakmicu, a za 22 minute na terenu upisao je 11 poena, 10 skokova ali i tri izgubljene lopte.

Cleveland je ispred sebe imao teško gostovanje, a momčad Celticsa u ovom je trenutku ipak prejaka za njih. Utakmica je završila rezultatom 129:117 za Boston, a najbolji pojedinac susreta ponovno je bio Jaylen Brown s 34 poena, 9 skokova i 2 asistencije.

Treba istaknuti i našeg Antu Žižića koji je za tek nešto više od četiri minute koliko je proveo na terenu upisao izvrsnih osam poena, dva skoka i jednu blokadu, a u svim kategorijama imao je stopostotan učinak. Valja pohvaliti i njegov +/- koji je bio najbolji od cijele svoje momčadi, a iznosio je +10.

Miami je na domaćem terenu svladao Indianu sa svega pola koša razlike. Utakmica je završila rezultatom 113:112 za Heat, a glavni u redovima nekadašnjeg prvaka bio je rookie dvojac Nunn – Herro koji iz utakmice u utakmicu pokazuju kako bi mogli postati novi fantastičan duo.

Sedam sekundi prije kraja Indiana je bila u vodstvu, ali nakon jedne duge akcije lopta je nekako u konačnici došla do Gorana Dragića koji se ne boji imati posljednju riječ pa je tako floaterom riješio pitanje pobjednika.

Posljednu loptu u konačnici je u svojim rukama imao Aaron Holiday koji je mogao postati heroj Indiane, ali njegov pokušaj sa zvukom sirene u konačnici nije bio uspješan.

Treba dodati još i katastrofalne vijesti za Hawkse, a oni su takvi da se na utakmici protiv Bucksa ozlijedio njihov glavni igrač Trea Young. Nakon svega 15 minuta provedenih na terenu nesuđeni prošlogodišnji ROY ozbiljnije je ozlijedio gležanj, a zasada nema nikakvih predviđanja koliko bi njegov oporavak mogao trajati.

Dodajemo za kraj kako su se u američkim medijima pojavile razne informacije po pitanju ozlijede pa tako neki tvrde kako je Young blizu tome da ga već za utakmicu – dvije ponovno vidimo na parketu, dok neki pak uvjeravaju kako je ispred njega duža stanka. Moramo priznati, mi smo nekako više na stani one prve skupine nakon što pogledamo video.

 

 

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Nikola ŽižićDario ŠarićTrae Young

Ostale Vijesti