TIPOVI DANA: Oklada dana krije se u Finskoj, Litavci na hrvatski pogon ne znaju za poraz

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 22.05.18. | 12:49

Donosimo nekoliko prijedloga za utorak, 22. svibnja.

NAPOMENA: U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignu na određenim parovima.

GORODEYA – SOLIGORSK (klađenje na utakmicu i golovi, tip X2 i 0-2, tečaj 1,77)

Domaćini još uvijek nemaju pobjedu nakon 7 kola bjeloruskog prvenstva dok Soligorsk želi prema samom vrhu. Dvoznak na goste je dobra oklada, a sigurni smo da neće biti puno golova. Gorodeya je zabila samo 2 u 7 utakmica, Soligorsk 6 u isto toliko utakmica.

HJK HELSINKI – INTER TURKU (klađenje na utakmicu i golovi, tip 1i 2+, tečaj 1,60)

HJK je trenutno na drugom mjestu finskog prvenstva s bodom manje od Rovaniemija. Inter Turku ima tek 8 bodova iz 8 utakmica.

SUDUVA – STUMBRAS (poluvrijeme/kraj i golovi, tip 1/1 i 2+, tečaj 1,72)

Suduva je lani iznenadila Žalgiris u litavskom prvenstvu, a sada ide prema novom naslovu. Nakon 13 kola imaju 10 pobjeda i 3 remija, a danas im u goste dolazi prosječna momčad Stumbrasa koja ima 16 bodova iz 14 utakmica.

ERZGEBIRGE – KARLSRUHER (klađenje na utakmicu, tip 1, tečaj 2,40)

Uzvratna utakmica za ostanak u 2. Bundesligi. U prvoj je bilo 0:0 pa Erzgebirge danas ima sjajnu priliku za pobjedu.

OREBRO – KALMAR (raspon zbroja golova na utakmici, tip 0-2, tečaj 1,75)

Došli smo do 10. kola švedske Allsvenskan. Ove dvije momčadi su susjedi na tablici, na 4. i 5. mjestu sa 16, odnosno 15 bodova, pa se ne isplati toliko kladiti na ishod utakmice koliko na 'manje' golova. Niti jedna momčad nije pretjerano efikasna, a dvije posljednje utakmice završile su rezultatom 1:0.

PARTIZAN – MEGA BEMAX (broj koševa gostiju (79,5), tip manje, tečaj 1,85)

Prva utakmica četvrtfinala prvenstva Srbije u košarci. Partizan je favorit, ali puno bolje od 'jedinice' je oklada na manje koševa Mege. U zadnje dvije ligaške Partizan je od njih primio 73, odnosno 79 poena.

CHAMBERY – NANTES (zbroj golova na utakmici (58,5), tip manje, tečaj 1,85)

Nantes želi obraniti treće mjesto u francuskom rukometnom prvenstvu, ali Chambery nije loša momčad bez obzira na trenutno tek 9. mjestu. Očekujemo tvrdu utakmicu s ne previše golova.

(Foto: Action Images)


Tagovi

prijedlozi i tipoviTipovi danabet analiza

Ostale Vijesti