Šok u Arabiji, Zoran Mamić dobio otkaz nakon tri mjeseca

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 27.04.19. | 17:35

Nije dugo trajalo.

Šokantne vijesti za Zorana Mamića. Hrvatski trener i i nepravomoćan osuđenik na 4 godine i 11 mjeseci zatvora zbog financijskog kriminala u zagrebačkom Dinamu, dobio je otkaz u Al Hilalu, doznaju 24sata.

Krajem siječnja Zoran Mamić iznenadio je ostavkom u Al-Ainu, kojeg je doveo do povijesnog plasmana u finale Svjetskog klupskog prvenstva. U tom je klubu uživao nevjerojatan ugled i popularnost, ali kada je Al Hilal pokucao na vrata, Mamić se odlučio na novi izazov. 

Vodeću momčad prvenstva u Saudijskoj Arabiji, Mamić je preuzeo od 4. veljače, kada je debitirao pobjedom. Startao je sjajno, pet pobjeda u pet kola, prvo mjesto i siguran plov ka novom naslovu prvaka. 

No, tada su kola krenula nizbrdo, a Mamiću je presudio domaći poraz u polufinalu Kupa kralja od Al Taewona, koji je s čak 5:0 ponizio zvjezdanu momčad, koju su pojačali Giovinco, Gomis ili Jonathan Soriano. Što se prvenstva tiče, tu su pali na drugo mjesto s bodom zaostatka za Al Nasrom, ali i utakmicom manje. Ipak, nedovoljno da uprava zadrži divšeg trenera Dinama na klupi.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Zoran Mamić

Ostale Vijesti