Perišić: Ne znam ni sam kako smo odigrali ovakvu utakmicu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.09.19. | 18:00

Hrvatski reprezentativac prokomentirao je sinoćnji nastup.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je jednu od najboljih utakmica od osamostaljenja. Četiri komada u mreži domaćina Slovačke, uz to bez primljenog gola, zaokružili su sjajnu predstavu izabranika Zlatka Dalića.

ODIGRAJ Azerbajdžan – Hrvatska

Utakmicu je prokomentirao i Ivan Perišić, strijelac drugog gola.

„Mislim da smo sinoć odigrali bolje nego u bilo kojoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Pa svaka naša akcija je bila šansa za pogodak. Ne znam ni sam kako smo odigrali ovakvu utakmicu, zaista ne znam, ništa mi nije jasno. Ovo je bilo sjajno, ofenzivno i defenzivno. Ma, nevjerojatno smo odigrali“, izjavio je za Index novi igrač munchenskog Bayerna.

Sada već jedan od senatora, Perišić je naglasio što je najvažnije u svakoj utakmici.

„Pristup je najvažniji, a naš je bio pravi. Tako smo došli u situaciju da dominiramo, a kada smo dodali i našu kombinatoriku, to je bilo to - svi igrači sudjelovali su u akcijama. Gađali smo prečke, bilo nas je svugdje, letjeli smo terenom. Na mladima svijet ostaje, a mi stariji im moramo pomoći u prilagodbi. Što se brže prilagode, to bolje za Hrvatsku“, kaže 30-godišnji krilni igrač, koji je potom dodao da nema opuštanja:

„Pobjeda protiv Slovačke bila je vjerojatno ključ kvalifikacija, ali to neće značiti ništa ako u ponedjeljak ne slomimo Azerbajdžan i ne uzmemo tri boda. Želimo se što prije kvalificirati na Europsko prvenstvo“.

Utakmica protiv Azerbajdžana u Bakuu na rasporedu je u ponedjeljak (9. rujan) s početkom od 18 sati.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Slovačka nogometna reprezentacijaazerbajdžanska nogometna reprezentacijaKvalifikacije za EuroHrvatska nogometna reprezentacijaIvan Perišić

Ostale Vijesti