Jurić pobjedom okončao neugodnu tradiciju, Džeko prekinuo post (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 24.11.19. | 18:16

Dva rimska kluba upisala su bodove.

Verona hrvatskog trenera Ivana Jurića na domaćem je terenu svladala Fiorentinu s 1:0, te tako stavila točku na neugodnu 18 staru tradiciju bez pobjede na domaćem Marc'Antonio Bentegodi stadionu protiv Viola.

Strijelac jedinog gola bio je Samuel Di Carmine, nakon prelijepe akcije u kojoj su sudjelovala četiri igrača i u kojoj se, moramo to naglasiti, vidi trenerska ruka.

 

 

Roma je na svom Olimpicu uvjerljivo nadigrala Bresciu s 3:0.

Vučica je povela tek u 49. minuti. Lorenzo Pellegrini izveo je udarac iz kuta s desne strane, Chris Smalling skače, a njegov udarac glavom, koji nije bio najjači i najprecizniji, nekako se dokotrljao do mreže.

 

 

2:0 je već u 57. minuti. Nakon jednog kornera koji je, činilo se na prvu, raščišćen, Smalling je ostao u kaznenom prostoru. Odlično je primio jednu dugu loptu i dodao glavom u sredinu za Gianlucu Mancinija, koji odličnom reakcijom svladava Finca Jessena Joronena. Suradnja dva stopera u protivničkom šesnaesetrcu se pokazala ubojitom u ovoj prilici.

 

 

Konačnih 3:0 djelo je Edina Džeke. Gol je u prva dva dodira djelovao doslovno identičan prvom golu. Pellegrini nabacio s desne strane iz kornera, Smalling skočio, no da nije u pitanju repriza shvatimo u trenucima kad Bosanski dijamanzt prima loptu na tri metra od gola i zabija za konačnu potvrdu tri boda u 66. minuti. Ovime je prekinuo pomalo zabrinjavajući golgeterski post koji je u utakmicama za Romu i reprezentaciju trajao šest utakmica.

 

 

 

Svi rezultati:

Bologna – Parma 2:2 (Palacio 40', Džemaili 90+5'/ Kuluševski 17', Iacoponi 71')

Roma – Brescia 3:0 (Smalling 49', Mancini 57', Džeko 66')

Sassuolo – Lazio 1:2 (Caputo 45'/ Immobile 34', Caicedo 90+1')

Verona – Fiorentina 1:0 (Di Carmine 66')

Sampdoria – Udinese 2:1 (Gabbiadini 45+6', Ramirez 75', Nestorovski 29')

Kasnije:

Lacce – Cagliari

 

(foto: Reuters)


Tagovi

Edin DžekoIvan JurićSerie ABresciaFiorentinaVeronaRoma

Ostale Vijesti