Busquets zaludio plavi dio Manchestera: Samo me žena i Guardiola mogu maknuti iz Barcelone

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 09.02.16. | 14:56

Umjesto Yaye stiže Busquets?

Pep Guardiola stiže na ljeto, a navijači Manchester Cityja s nestrpljenjem čekaju imena kapitalaca koje će katalonski stručnjak sasvim sigurno dovesti na Etihad. Najteži će posao imati na sredini terena, gdje će morati pronaći zamjenu Yayi Toureu.

Kao idealno rješenje nameće se Sergio Busquets. Posljednja izjava ovog 27-godišnjeg veznjaka Barcelone sigurno će zagolicati maštu 'Građanima'.

Uvijek sam govorio kako postoje samo dvije osobe koje me mogu uvjeriti u odlazak iz Barcelone. Prva je moja supruga, drugi je Guardiola. Jasno je da sam mu veliki dužnik i bila bi mi čast ponvono surađivati s njim“, jasan je Busquets u izjavi za ESPN.

Međutim, to ne znači da je Busquetsova budućnost na Etihadu.

I Pep zna da je Barca moj najdraži klub i sumnjam kako će tražiti od mene da odem“.

Busquets se također svrnuo na sve glasnije najave od dolasku Josea Mourinha u Manchester United i obnavljanje rivalstva s Guardiolom. Njihovi okršaji Busquetsu nisu ostali u lijepo sjećanju.

To su loše uspomene. Ti dueli Reala i Barcelone su bili loši za nogomet, loši za sve nas pa i za cijelu španjolsku reprezentaciju“, zaključio je centralni veznjak katalonske momčadi.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Sergio BusquetsBarcelonaManchester CityPep Guardiola

Ostale Vijesti