TIPOVI DANA: Jedva smo dočekali povratak europskih nogometnih liga

Vrijeme Čitanja: 4min | sub. 20.07.19. | 10:56

Evo kojih sedam tipova smo izdvojili za današnje klađenje.

NAPOMENA: U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

18:00 CSKA MOSKVA – ORDENBURG (Tim 1 će pobijediti na utakmici, tip 1, tečaj 1,45)

CSKA od 18:00 sati dočekuje Ordenburg u drugom kolu ruskog prvenstva. Moskovljani su u prvom kolu nastradali u Samari rezultatom 2:0, dok je Ordenburg izgubio Rostovu 2:1. Vlašićeva momčad danas je izraziti favorit i mora ići na pobjedu. Prošle sezone su igrali dva puta, a zanimljivo da je na obje utakmice gost bio pobjednik. No, Moskovljani su prošle sezone završili na četvrtom mjestu te ostali bez Lige prvaka, tako da ove sezone ako se žele boriti za vrh, jednostavno ovakve utakmice moraju dobivati. Naš prijedlog je da će CSKA opravdati ulogu favorita te pobijediti na današnjoj utakmici.

19:00 RIJEKA – VARAŽDIN (Tim 1 će pobijediti sa najmanje 2 gola razlike, tip 1, tečaj 1,85)

Rijeka od 19:00 sati otvara sezonu HNL-a s domaćom utakmicom protiv novopečenih prvoligaša Varaždina. Domaćin je ostao bez vratara, ali su zadržali okosnicu momčadi te će se do kraja prelaznog roka zasigurno pojačati. Varaždin je po prvi put u svojoj kratkoj povijesti izborio ulazak u najviši rang i sa zanimanjem ćemo pratiti kako će se snaći. Loše za njih je što prvo kolo igraju protiv Rijeke, tako da će teško do bodova. Gosti su se pojačali dolaskom Glavine, Jozinovića, Đuraseka, Lisakoviča, no tek ćemo vidjeti kako će to izgledati. Rijeka je apsolutni favorit i to će dokazati pred domaćom publikom. Naš prijedlog je da će domaćin pobijediti s najmanje dva razlike i tako uspješno otvoriti novu sezonu HNL-a.

21:00 GORICA – INTER ZAPREŠIĆ (Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, tip 3+, tečaj 1,85)

Od 21:00 sati na rasporedu je prvo kolo HNL-a između Gorice i Intera. Domaćin je prošle sezone bio hit prvenstva i jako malo im je nedostajalo za izlazak u Europu. Inter je prošle sezone bio zabetoniran u donjem domu, no bili su manje loši od Rudeša i Istre te su na vrijeme osigurali ostanak. No, Gorica je Europu baš ispustila protiv Intera, jer je od mogućih 12 bodova uzela samo pet pa će večeras imati dodatan motiv pobijediti za njih nezgodnog protivnika. Na posljednjih šest utakmica između ova dva protivnika smo vidjeli dosta golova i pa iako su se momčadi izmijenile, posebno Inter, za očekivati je sličan scenarij. Naš prijedlog za današnji susret je da ćemo vidjeti najmanje tri gola, jer tradicija tako nalaže pa neka se nastavi.

17:45 CSKA SOFIA – CHERNO MORE (oba daju gol, tip 1, tečaj 2,05)

2,05 Drugo kolo rumunjskog prvenstva od 17:45 igraju CSKA i Cherno More. Nama zanimljiv dvoboj zbog Osijeka, koji igra protiv CSKA u kvalifikacijama Europske lige. Gosti su dobro startali i ostvarili pobjedu protiv Lokomotiv Plovdiva, dok je CSKA neočekivano remizirao protiv slabašnog Etara. Domaćin mora ići na pobjedu, jer još jedan kiks na startu će s obzirom na snagu Ludogoretsa biti teško nadoknadiv. S obzirom na to da će CSKA uskoro na europske okršaje, postoji šansa da u ovom dvoboju trener odmori nekog prvotimca, a Cherno More je u dobroj formi i kaznit će ih barem jednim golom, no napad domaćih će to barem donekle anulirati, tako da bi tip oba daju gol trebao proći.

19:30 SPARTA PRAG – JABLONEC (tip 1, tečaj 1,95)

Od 19:30 sati drugo kolo češkog prvenstva igraju Sparta i Jablonec. Sparta već duže vrijeme nije vladar nogometa u Češkoj, a potvrda tome je kiks u prvom kolu na domaćem terenu protiv Slovačkog. Jablonec je na startu pobijedio Bohemians te je danas odlučan uzeti bodove ranjenom velikanu.

20:00 CRVENA ZVEZDA – JAVOR (sigurna pobjeda, tip 1, tečaj 1,95)

Aktualni prvaci Srbije u prvom kolu dočekuju novog prvoligaša Javor. Zvezda je uz dosta muke izbacila litavsku Suduvu, što je dokaz da nisu na optimalnoj formi. Javor je kao drugoplasirana momčad druge lige ušao u prvu ligu i bit će zanimljivo vidjeti kako će se snaći. U prvom kolu igraju utakmicu koja im je svojevrsna nagrada za prošlu sezonu, no sve osim poraza za njih bi bio veličanstveni uspjeh. 

20:30 GENK – MECHELEN (tip 1, tečaj 1,35)

Genk na svom terenu od 20:30 sati dočekuje Mechelen u borbi za titulu Superkupa. Genk je aktualni prvak i veliki favorit u današnjem dvoboju. Mechelen je također prvak, ali druge lige i ovogodišnji povratnik u  Jupiler ligu. No, kvalitetnim izvedbama u nižem razredu su pridodali trofej najbolje momčadi u kupu te tako izborili današnji susret. Kvaliteta je uvelike na domaćoj strani.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

kladionicaprijedlozi i tipoviTipovi dana

Ostale Vijesti