Treće pojačanje Lokomotive u tjedan dana

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.06.19. | 14:00

Na Kajzerici ne zabušavaju.

Zagrebačka Lokomotiva se opasno pojačava. U klub s Kajzerice danas je iz Širokog Brijega stigao Stipo Marković, dvadesetpetogodišnji lijevi bek.

2012. je potpisao prvi profesionalni ugovor za Široki, te odigrao 202 utakmice u svim natjecanjima u kojima je postigao tri gola uz 18 asistencija. Ljubimac je navijača, popularnih “Škripara”, a godinama je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u BiH Premijer ligi.

Također, prije dva dana u Zagreb je na posudbu iz Brazila stigao veznjak Emerson, punog imena Santana Deocleciano Emerson. Došao je iz Vila Nove, kluba iz Goiane, jednog od gradova iz unutrašnjosti ove goleme zemlje.

O mladom veznom igraču se priča da je veoma nadaren, a da stilom podsjeća na Sammira. Ima tek 19 godina, te samim time gotovo neograničen prostor za napredak.

To nije sve. Prošli petak potpisan je Tunižanin Hadj Khalifa Iheb, napadač rođen 1997., a matični klub mu je AS Marsa. Mladi igrač je već po nekoliko mjeseci bio članom drugih momčadi Real Madrida i Borussije Dortmund. Svakako dobar CV za tako mladog igrača.

NK Lokomotiva 30. lipnja odlazi na ljetne pripreme u Nizozemsku gdje će, između ostalog, odigrati pet prijateljskih utakmica sa klubovima iz Nizozemske i Belgije.

(foto: NK Lokomotiva)

 


Tagovi

Lokomotiva ZagrebHNLtransferidomaći nogomet

Ostale Vijesti