(KRAJ) Manchester City - GNK Dinamo Zagreb 2:0

Vrijeme Čitanja: 5min | uto. 01.10.19. | 22:55

Utakmica počinje u 21:00, a tekstualni prijenos uživo možete pratiti na Germanijaku.

MANCHESTER CITY – GNK DINAMO ZAGREB 2:0

Tijek Utakmice:

90+5' KRAJ UTAKMICE

90+4' GOOOOOOOOOOL Dinamo je bacio sve karte u napad, izrodila se jedna kontra domaćeg sastava koju je povukao Sterling, dugo je vukao loptu sve do gostujućeg 16-erca nakon čega upošljava Fodena na desnoj strani koji sa 14 metara lijepo zabija za povećanje vodstva domaćeg sastava.

 

 

90' Igrat će se pet minuta sudačke nadoknade

86' Ponovno je sve zakuhao Sterling, ali Livaković je ponovno priseban. Bila je to lijepa refleksna reakcija vratara Dinama

84' Rodri sa 20-ak metara tuče silovito, ali ne i precizno.

80' Mahrez je lomio Leovca, odlučio se za povratnu loptu gdje je gundogan, ali njegov udarac ide visoko preko gola. 

79' Nova velika šansa za Građane, povratna lopta Davida Silve išla je prema Agueru koji bi sigurno zabio pogodak da se nije ukazalam obrana plavih i otklonila opasnost.

76' Teophile Catherine izlazi, a novi igrač na terenu je Gavranović

74' Kontra Cityja, ubacio je Cancelo s desne strane, lopta je išla točno na glavu Aguera ali njegov udarac s desetak metara, na svu sreću, ide ravno u ruke Livakovića

67' GOOOOOOOOOOOOL City je poveo. Izvrsna kombinacija Građana, tipična je to bila Pepova akcija i Sterling sa pet metara šalje loptu u praznu mrežu nakon što mu je loptu kao na pladnju poslužio Mahrez.

 

 

65' Livaković je malo zaplivao, ali izvrsnom intervencijom Perić spašava čisti gol Cityja.

62' Iz igre izlazi Mislav Oršić, a novi igrač na terenu je Amer Gojak

58' Pokušaj sterlinga blokirala je obrana Modrih pa je stoga Livaković imao lagan posao obraniti ovaj pokušaj jednog od najboljih igrača Građana.

56' Umjesto Bernarda Silve u igri je Raheem Sterling. 

53' "Sve je isto ko' i lani" - City ima posjed, padaju i ne posustaju, ali promjene na semaforu i dalje nema.

47' Dinamo je bio u kontranapadu, Petković i Oršić našli su se u situaciji 2 na 2, dok je Olmo stizao u punom šprintu po desnoj strani. Petković nije vidio Olma pa se odlučio za dodavanje prema Oršiću budući da nije vidio Olma, ali je njegov pas presječen. Ovo je moglo biti i više nego opasno da je Petković "osjetio" dolazak Olma, ali to se ipak nije dogodilo.

46' POČELO JE DRUGO POLUVRIJEME

45+3' KRAJ PRVOG POLUVREMENA

45' Igrat će se tri minute sudačke nadoknade

41' David Silva je pao u gostujućem 16-ercu, ali sudac je potpuno opravdanano ostao nijem. Ispravna odluka glvnog suca utakmice.

40' Ništa se ne mijenja, Građani napadaju, Dinamo se brani, ali najvažnije, golova i dalje nema.

35' 239 - 39 je omjer dodavanja Cityja i Dinama u ovom trenutku.

30' I dalje Građani potpuno kontroliraju igru na Etihadu, Dinamo se grčevito brani

24' David Silva je ostao sam na 5 metara od gola, ali dojam je kao da ga je lopta iznenadila pa na sreću dinamovaca njegov udarac odlazi par centimetara od gola. Dinamo teško diše u ovim trenucima.

22' Izvrstan udarac Gundogana sa 15-ak metara, ali ovoga puta je greda saveznih Modrih

21' Dobar ubačaj Leovca iz kornera, najviši u skoku je Dilaver ali njegov je udarac preslab. 

19' Žuti karton za Canclea.

18' Mendy je dugo vukao loptu pa uposlio Aguera koji se prvo izvrsno oslobodio svojeg čuvara ali nakon toga njegov udarac ide preko gola.

14' Greška Dilavera, nakon jednog odbijanca lopta dolazi do Bernarda Silve koji snažno tuče, ali na sreću dinamovaca koliko je taj udarac bio snažan, jednako toliko bio je i neprecizan.

12' Grubo je pogriješio Moro, Agurero je izašao oči u oči sa Livakovićem, ali prvi vratar Dinama fantastično brani pokušaj Argentinca. Ovakve se pogreške ne smiju ponavljati jer City ne prašta...

10' Zanimljiv podatak: Man City je u posljednje četiri utakmice u Ligi prvaka upisao četiri pobjede uz gol razliku 19:4, ali jednako tako treba naglasiti kako nikada u povijesti nisu imali pet vezanih pobjeda u LP.

7' I dalje traje početno ispitivanje snaga, City kontrolira posjed dok se Dinamo brani i čeka svoje prilike iz kontranapada.

4' Sudar Rodrija i Gundogana, morala je intervenirati liječnička služba.

1' Počela je utakmica.

Uoči utakmice:

20:00 STIGLI SASTAVI:

19:30 Još 90 minuta ostalo je do početka utakmice!

19:15 BRAVO DEČKI! Dinamovi juniori odradili su sjajnu uvertiru za večerašnji nastup seniora! Naime, u 2. kolu Lige prvaka mladih odigrali su 2:2 protiv Građana i uzeli važan bod u okršaju dvaju momčadi koje su uoči ovog susreta imale tri boda na tablici.

19:10 Na službenoj stranici UEFA-e također su se detaljno pripremili za večerašnji ogled između Man.Cityja i Dinama, a kako to kod njih izgleda pogledajte OVDJE.

19:00 Majstorski potez i odlično iznaneđenje dinamovcima priredio je nekadašnji igrač Modrih kojem je momčad koju vodi Pep Guardiola najveći konkuretnt i jedan od ponajvećih rivala danas:

18:45 Sve dvojbe su otklonjene, Bjelica je odlučio kojuće momčad poslati na teren, a opširnu najavu utakmice kao i taktičke ideje i postavke stratega Modrih pogledajte u nastavku teksta:

18:30 IZVANREDNE VIJESTI ZA SVE DINAMOVCE: Jedan od ponajboljih veznjaka svijeta danas neće nastupiti protiv Modrih, a vijest je potvrđena i na službenoj standici Građana:

18:20 Po dolasku u Manchester Nenad Bjelica odradio je i službenu konferenciju za medije na kojoj je odgovorio na par škakljivih pitanja uvijek neugodnih i biretknih britanskih novinara:

18:00 Samo dan prije utakmice Guardiola je izjavio kako njegovi igrači ne znaju baš previše o njihovom večerašnjem protivniku, a sve što je imao za reći mogli ste još jučer pročitati na Germanijaku:

17:45 Građani su jučer odradili svoj posljednji trening uoči današnje utakmice te su nas na svojoj službenoj facebook stranici obavijestili kako je atmosfera u njihovoj svlačionici na zavidnoj razini:

17:30 Trener Manchester Cityja Pep Guardiola prije same press konferencije potvrdio je kako u današnjem susretu neće moći računati na dva jako važna igrača u utakmici protiv zagrebačkog Dinama:

17:10 Modri uoči odlaska u Manchester:

17:00 Danas je na rasporedu utakmica drugog kola skupine C Lige prvaka u kojoj će snage odmjeriti aktualni engleski prvak Manchester Cityi i GNK Dinamo Zagreb. Modri su jučer u jutarnjim satima odletili prema Otoku gdje ih čeka jedna jako zahtjevna utakmica, ali nakon odlične igre protiv talijanske Atalante koja je u prvom kolu teško stradala u prvom kolu Lige prvaka na Maksimiru (4:0) momčad Nenada Bjelice nalazi se u takvoj situaciji da u današnjem susretu ne mogu izgubiti praktički ništa pa je za njih ova utakmica izvrsna prilika da pokažu cijelom svijetu koliko vrijede.

(foto:Pixsell)

 


Tagovi

Tekstualni prijenos uživouživoLiga prvakaNenad BjelicaPep GuardiolaManchester CityDinamo Zagreb

Ostale Vijesti