Zadar dovodi bivšeg igrača Milwaukee Bucksa

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 06.12.19. | 09:09

I Dame Lillard svjedoči o njegovoj košarkaškoj vještini.

KK Zadar danas u sklopu HT Premijer košarkaške lige dolazi u Zabok. Utakmica počinje u 18 sati, a treneru Danijelu Jusupu nužna će biti širina rostera kako bi se momčad uhvatila u koštac s natjecateljskim ritmom na dva fronta.

Na ljestvici ABA lige Zadrani, blago rečeno, ne stoje dobro. Dijele zadnje mjesto s Igokeom identičnim omjerom 1-8 a, iako su nominalno predzadnji, predstoji im grčevita bitka za ostanak u prvoligaškom društvu.

Uprava u skladu s tim namjerava poduzeti izvjesne mjere, odnosno dodatno pojačati igračku moć. Zadnja 24 sata puno se priča o dolasku Amerikanca Daringtona Hobsona, kako javljaju Sportske novosti.

Radi se o igraču koji je potpisao za ABA konkurenta, mornarski Bar, no nije dugo ostao suigrač Damira Markote. Tamo je stigao iz Torina u kojemu je u Eurocupu bilježio prosjek od 15 poena i 10 skokova. Unatoč tome, talijanski je klub izgubio prvoligaški status, a 201 centimetar visoko krilo napustilo je klub.

Koledž karijeru proveo je na sveučilištu New Mexico, a 2010. draftiran je od strane Milwaukee Bucksa kao 37. izbor. Neko je vrijeme igrao razvojnoj ligi, a međunarodnu karijeru proveo je u Brazilu, Argentini, Kini i Grčkoj.

 

 

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

KK ZabokDarington HobsonABA ligaPremijer liga košarkašaKK ZadarMilwaukee Bucks

Ostale Vijesti