U Pastu gosti moraju pasti

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 05.06.19. | 11:21

Domaćin u borbi za finale Aperture, gosti sa samo jednim osvojenim bodom u zadnjih pet kola

 

22:30h Deportivo Pasto - Union Magdalena tip 1 . tečaj 1,55

 

Doigravanje za prvaka, točnije faza natjecanja po skupinama u kolumbijskom prvenstvu ulazi u samo završnicu. Pred nama je zadnje kolo doigravanja u skupini A. Prvak skupine igrat će dvomeč za naslov prvaka Aperture sa pobjednikom skupine B, a upravo večerašnji domaćin ima priliku plasirati se u pomenuto finale.

 

Deportivo iz Pasta u potpunosti ispunjava predsezonska očekivanja. Kadrovski odlično posložena momčad u, do sada odigranih, pet kola ove skupine, od mogućih 15 osvojila je 10 bodova te uoči zadnjeg , večerašnjeg kola, za trenutnim liderom Millonariosima zastaje samo bod. Sjajan primjer forme, samopouzdanja, kvalietete pokazali su i u zadnjem kolu kada su kao gosti pregazili itekako neugodnu Americu De Cali. Americu koja je do te večeri još uvijek bila u igri za prvo mjesto, Americu koja u Caliju od Deportiva nije izgubila već pet godina.

 

Gosti iz Santa Marte su pak vrlo skromna momčad. Uspijeli su se kao osmoplasirani u zadnjem kolu “ugurati” u ovo dogiravanje, no pet kola , pet susreta i samo jedan osvojen bod ( i to u zadnjem kolu kad su iznenađujuće uspijeli remizirati na svom Sierra Nevada stadionu sa “milijunašima” iz Bogote) , jasno ocrtava kvalitetu te mogućnosti Magdalene. Riječ je o klubu koji je zadnjih godina “šetač” na relaciji prva – druga klombijska liga .

To je i razlog zbog kojeg se zadnjih godina I nisu često susretali sa Deprotivom, a ta zadnja tri godtovanja u Pastu od 2011 do večeras okončana su sa tri uvjerljiva poraza. Sličan scenarij očekujemo i večeras.

 

 

(Foto: Reuters.com)


Tagovi

kladioničarski danprijedlozi i tipovibet analizabet vodič

Ostale Vijesti