Mario Ćuže hat-trikom matirao Varaždin

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 03.08.19. | 20:58

Kakvo pojačanje za Istru, Metkovac je u samo dvije utakmice upisao pet golova.

U Puli je odigrano  treće kolo Prve HNL između Istre i Varaždina, domaćin je na krilima Marija Ćuže slavio s 3:1.

Istra je odlično otvorila prvo poluvrijeme te su u 8. minuti preko mladog Ćuže došli u vodstvo 1:0. Do kraja poluvremena smo vidjeli još par pokušaja domaćeg sastava, no rezultat se nije mijenjao.

Drugo poluvrijeme Istra otvara na najbolji način. U 48. minuti Ćuže fenomenalno prati ubacivanje sa strane te glavom matira gostujućeg vratara. Metkovcu je to bio četvrti gol u drugoj utakmici za Istru, u koju je stigao na posudbu iz Dinama. Puljani su nakon gola nastavila dominirati, no u 59. minuti gosti nakon kontranapada dobivaju jedanaesterac. Leon Benko je siguran izvođač te postiže svoj 50 pogodak u HNL-u.

Međutim, u 73. minuti na scenu ponovno stupa fenomenalni Mario Ćuže i postiže svoj hat-trick. Fuentes je ušao u kazneni prostor, ali njegov udarac završava u bloku obrambenog igrača. No, vratar Nevistić katastrofalno ispucava loptu, koja dolazi do Metkovca, koji sjajnim udarcem sa šesnaest metara posprema loptu za konačnih 3:1. Ćuže se već nakon dvije utakmice pokazao kao pakleno pojačanja, koje će Istru odvesti u mirnu luku.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Mario Ćuže

Ostale Vijesti