LUDI LISTIĆ – Dosije X, epizoda: Makarska

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 05.06.19. | 14:28

Čudesna obrana vratara Malage, Makaraninu je izbila i dodatnih 14 tisuća kuna

Ludi listić možete pogledati i OVDJE

Tvrdo , čvrsto, oprezno. Vođen čini se upravo takvim motivima, naš igrač iz Makarske jučer je odabrao 11 nogometnih susreta. Za devet odabranih vjerovao je u neriješen ishod na kraju prvog poluvremena, dok je na dva susreta španjolske druge lige gađao remi kao konačan ishod. Svih devet prvih poluvremena uistinu i završiše bez pobjednika. Podjelom bodova okončan je i susret Lugo - Tenerife, a pravu dramu gledali smo u susretu momčadi koje se bore za ulazak u La Ligu.

Trećeplasirani Albacete trebao je pobjedu kako bi i dalje imao šansu za osvajanjem druge pozicije i direktan plasman u viši rang, a Malaga pobjedu kako bi „preskočila“ Albacete. Kada su gosti u 52.minuti poveli sa 0-2 činilo se kako meč ide u sasvim drugom smjeru od , za našeg igrača, očekivanog. No, crveni karton koji je već u 54. minuti dobio gostujući igrač te još više ekspresan gol za 1-2 ukrajinskog napadača Zozulyje i nada je opet tu. Skoro 40 minuta stiskao je domaćin, a samo deset minuta prije kraja stvorio i kolosalnu šansu za izjednačenje:

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/uWrckeShavw?start=70" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Nestvarna obrana marokanskog vratara Munira na golu Malage, na koncu je Makaraninu odnijela dodatnih 14 tisuća kuna. Ovako je od 11 pogodio 10 remija, a ulog od 25 i sistemska igra 9 od 11 pretvoren je u 2270 kuna dobitka. Iskrene čestitke dobitniku sa željom za uspješan nastavak klađenja u  Germania Sport kladionici.


Tagovi

ludi dobitakdobitakbet vodič

Ostale Vijesti